Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

© 2016 Your Business Name!

Click by Nicole

Click by Nicole

LOGO ONTWERP

 

Wie is Click by Nicole?

Click by Nicole is een fotograaf die zich voornamelijk richtte op de doelgroep new born. Ze wilde een logo die een liefelijke uitstraling zou hebben en echt naar voren zou komen dat ze fotograaf was.

 

Waarom dit ontwerp?

Juce creatives heeft het logo voor Click by Nicole mogen ontwerpen. We hebben gekozen voor een combinatielogo. Een combinatielogo bestaat uit de bedrijfsnaam plus een logo element. Het is het kersje op de taart. Hierin wordt duidelijk dat ze fotograaf is. Om het liefelijke naar voren te brengen in het logo ontwerp is gekozen voor de kleur licht roze. De kleur roze kleur wordt zowel speels als passioneel wordt gezien. Deze zachte tint van rood ontspant en verzacht en wordt als kalmerend ervaren. De speelse associaties zijn energie, vrolijk, zoet, jeugdig.

 

Ook geïnteresseerd in een logo, huisstijl of grafisch design ontworpen door Juce creatives? Neem dan snel contact met ons op zodat we samen het waar kunnen maken.

Date

augustus 18, 2017