Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

© 2016 Your Business Name!

Filosoferen met kinderen

Filosoferen met kinderen

LOGO ONTWERP

 

Wie is Filosoferen met kinderen?

Filosoferen met kinderen is een praktijk/stichting dat lessen verzorgt binnen het onderwijs rondom filosoferen met kinderen. Het draait om verwondering, je mening mogen geven, luisteren naar elkaar, respectvol met elkaar omgaan, nieuwe ideeën opdoen en buiten de kaders durven denken. Zij bieden deze lessen aan vanaf groep een tot en met acht, scholen kopen deze lessen reeksen in.

 

Waarom dit ontwerp?

Juce creatives heeft het logo mogen ontwerp voor Filosoferen met kinderen. Ze wilde graag dat er een boek in het logo ontwerp verwerkt zou worden. Er is voor combinatielogo gekozen die speels en kinderlijk is. Een combinatielogo bestaat uit de bedrijfsnaam plus een logo element. Het is het kersje op de taart.

 

Ook geïnteresseerd in een logo, huisstijl of grafisch design ontworpen door Juce creatives? Neem dan snel contact met ons op zodat we samen het waar kunnen maken.

Date

augustus 25, 2017