Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

© 2016 Your Business Name!

Tjon Leon

Tjon Leon

LOGO ONTWERP

 

Wie is Tjon Leon?

Tjon Leon zijn fashion bloggers en creative directors, gevestigd in Amsterdam. Tjon Leon is ontstaan uit een creatieve uitspatting tussen twee vrienden. Al snel kwam het idee om dit blog als uitlaatklep voor zelfexpressie. De onderwerpen waar de blogs overgaan zijn mode, beauty & lifestyle.

 

Waarom dit ontwerp?

Voor Tjon Leon heeft Juce creatives het logo mogen ontwerpen. Het logo ontwerp is een typografisch logo. Het meest toegankelijke voor nieuwe bedrijven is het laten maken van een typografisch logo. Typografische logo’s zijn de meeste simpele en tijdbestendige logo’s. Het is een logo met een goed gekozen font die past bij het bedrijf. De kleur is gekozen omdat antraciet geassocieerd wordt met luxe en tijdloos.

 

Ook geïnteresseerd in een logo, huisstijl of grafisch design ontworpen door Juce creatives? Neem dan snel contact met ons op zodat we samen het waar kunnen maken.

Date

augustus 18, 2017